Topic: риболовля південний буг

Привіт,
Дорогі Друзі.

Зараз я б хотів повісти трохи про рыбалка на бузі

Я думаю Ви мислите саме про рыбалка на бузі або можливо бажаєте знайти більше про Риболовля на Південному Бузі.Човни.Мотори.Ночівля.Сліп.Кемпінг.Природа.Трансфер?!
Значить ця найбільш актуальна інформація про риболовля на бугу буде для вас найбільш корисною.

Нещодавно з хлопцями вирішили вирватися з міської метушні і відкрили для себе справжнє шикарне локацію! Ми шукали ідеальну якісна рибалка Південний Буг Миколаїв і кемпінг, для того щоб ідеально поєднати захопливе захоплення та комфортним відпочинком з ночівлею на березі. Наш вибір виявився просто ідеальним. Береги річки дуже чудові, вода кришталево чиста, а ще ранковий туманець формує казкову ауру. Кемпінг облаштований на всі сто: наявні просторі майданчики для наметів, зручні під'їзди на машині а також обладнані місця для мангалу. Кльов перевершила наші сміливі очікування — на світанку клюнув великий важкий лящик плюс парочка великих карасиків. Ввечері наші хлопці смажили на вогні свіжий улов на вугіллі, пили гарячий трав'яний чай а також любувалися вражаючими західними сонцями над річкою. Це місце приносить істинне розслаблення та дає можливість забути від будь-яких повсякденних клопотах. Стопроцентно приїдемо знову на цей берег ще раз нашою великою дружньою і дружньою компанією

На нашому каналі трохи більше для риболовля на бугу, а також інформацію про кемпiнг на південному бузі.

Дізнайся більше - кемпiнг на південному бузі або за посиланням https://maps.app.goo.gl/YVPzaPZjprb59BvX9

Наші Теги: база порт риболовля, риболовля на бугу,

Вдалого Дня